Rólunk

Pilis AutógázTársaságunkat, a Pilis Autógáz Kft-t 2012-ben azzal az elhatározással hoztuk létre, hogy ebben az energia-igényes időszakban kiemelkedő minőségű szolgáltatást nyújtson azok számára, akik egyrészt szívügyüknek tekintik a környezet védelmét, másrészt pedig tartósan olcsóbb üzemanyagforrást igénybe véve, gépjárművüket gázüzemű járművé alakíttatva autógázt (LPG, CNG) használnak. E két elhatározás összekapcsolódik, hisz ma már köztudomású tény, hogy a gázüzemű járművek környezetszennyezése a benzin és dízel üzemű járművekéhez képest elenyésző.

Társaságunk magas szakképzettségű, több éve a gáziparban tevékenykedő munkatársakkal dolgozik, akiknek szakmai tapasztalatait a kiemelkedő minőség biztosítása céljából vettük és vesszük igénybe.

Elképzeléseink és közép, valamint hosszú távú terveink a környezetvédő, ún. alternatív üzemanyagok (elektromos áram, CNG) szolgáltatására irányulnak. Ennek megvalósítása az igényekhez mérten folyik.Pilis Autógáz Töltőállomás

(Amennyiben szükségesnek tartaná egy CNG töltőállomás létesítését ebben a régióban, kérjük töltse ki rövid, egy perces igényfelmérő  űrlapunkat! Az űrlap kitöltéséhez kattintson ide!)

Prioritásunk a minőség. Ezt szem előtt tartva szépen kialakított környezetben, Prímaenergia - Flaga – MOL gáz üzemanyagokkal, a legújabb technológiával és udvarias kiszolgálással állunk vásárlóink rendelkezésére úgy az autógáz, mint a PB gázpalackok kiskereskedelmi értékesítésében, Budapest határában az M0-s autóút, és a 11-es számú fő közlekedési út kereszteződésében, Budakalászon  az Auchan bevásárlóközpontnál.

Cégadatok

  • Név: Pilis Autógáz Kft.
  • Adószám: 23907111-2-42
  • Cg. Szám: 01-09-983637
  • Cím: 2011. Budakalász, Omszk Park 1861/21 Hrsz